onsdag 5 november 2014

Ny kamera!

Hej!

Onsdag och vi och halvlek in i veckan, underbart.
Dock behöver inte denna vecka gå så fort... Vi närmar oss Kalmar starten med stormsteg...
Man får försöka håll ut. Fyra tuffa veckor väntar men sedan är det klart.. och vad är fyra veckor på en livstid..... Men tufft känns det, det måste jag erkänna.. Vad man offrar för utbildningen egentligen, men det ska bli så otroligt skönt när jag kan titulera mig barnsjuksköterska eller specialistsjusköterska inom barn och ungdomar. Då är en av mina milstolpar i livet avklarade.

För att återkomma till rubriken efter annat svammel, så har vår systemkamera börjat att strejka. Den hakar sig och funkar lite när den vill fungera. Så igår investerade Daniel i en ny lite hastigt och lustigt.
En Samsung smart kamera, en kompakt systemkamera. Vi har en butik här i stan som säljer ut sina kameror då som ska avsluta den försäljningen så denna kamera kostade egentligen 4995:- men var nu prissänkt till 2995:-. Kändes helt ok.
Det roliga med den är att det även finns WiFi i kameran så man kan maila sina bilder direkt från kameran eller lägga upp dom direkt på facebook osv.
Har sprungit runt och testat hela morgonen och jag är verkligen nöjd med resultatet. Den tar fina, skarpa bilder och det bästa av allt, är att det är en liten smidig systemkamera som är mycket lättare att få med sig.

Ni kan läsa mer här:
http://www.cyberphoto.se/info.php?article=nx2000vit_2050_s3mini




Nu kaffe och sista finliret på amningsuppgift, sedan väntas en hel dag med evidens och vetenskapliga artiklar...

Ha en fin onsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar