torsdag 2 april 2015

Long time no see....

Hej!
Det är glest mellan gångerna nu. Lusten infaller ofta, men tyvärr inte tiden...
Det är nog mest tiden i mitt huvud. Tankarna är på tio olika håll och skolan håller ett extremt tempo nu sista två månaderna. Eller vad jag i allfall hoppas ska vara sista två månaderna.
Tänk att det här året alldeles snart har gått! Och fort gick det, otroligt fort.
Jag längtar dock tillbaka till jobbet nu. Till en "normal" och vanlig vardag med LEDIG tid. För just ledig tid finns det inget av alls nu.
Sjukstugan fortsätter också... När grabbarna hämtades på dagis i tisdags så hade Ludvig fått feber igen och en galen hosta och massa snor. Så igår hade jag och grabbarna en dag hemma och idag är Daniel hemma. Dock har febern hållt sig borta nu både igår och hittills idag, men nu tar vi lite påsk!


Igår var en stor dag för grabbarna och främst Vilgot. Grabbarna fick sin första cross.
Vilgot har tjatat i evigheter om en cross. Daniel som också har en stort motorintresse tycker ju såklart att det är kul. Daniel har även själv kört cross både som barn och i vuxen ålder.
Vi har letat länge och kikat runt. Vilgot är ju rätt liten 4 åring och behövde en pw50 för att kunna nå ner.... Och dom är inte helt lätta att få tag i... Dom är dyra nya och dom som läggs ut på blocket försvinner lika fort eller finns för långt härifrån, men i tisdags kväll var turen på vår sida. I Söderköping fanns det helt plötsligt en med diverse tillbehör i form av skydd, hjälm, cross stövlar, handskar och så just en pw50 såklart.
Så igår morse stod vi hela familjen i garaget klockan 06,50 och beskådade nya "familjemedlemmen" och två otroligt lyckliga ungar.
Vilgot fick prova crossen i trädgården igår, men nu är det crossbanan på lördag som gäller.
Ludvig, ska få åka när han lärt sig cykla ordentligt är dealen, vilken han faktiskt köper.



Nästa sista Umeåvecka är avklarad. Bara en vända (förhoppningsivs) kvar till Norrland i studie syfte.
Nästa vända är dessutom bara två dagar, galet skönt!
Sedan är det dags att återgå till jobbet, Back in business!

Igår skedde även andra roliga saker, galet roliga! Jag vet vart vi numera ska spendera lite härliga sommardagar, kvällar och såklart en massa andra underbara tillfällen tillsammans med fina vänner.
Såå glad och förväntansfull så kan ju bara tänka vad dom är, om chocken lagt sig än....





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar