tisdag 28 april 2015

Här ska jag njuta..



I denna hängstol ska jag tillbringa många timmar i sommar hoppas jag. En kopp kaffe och Plaza interiör, eller kanske ett glas vin och bara njuta. 
Vi måste bara hitta på någon liten lösning, då den nu hänger lite för långt upp. Det satt redan krokar i balkarna i taket så vi valde att använda dessa. Men eftersom att detta tak ska rivas framöver, då detta ska bli inglasat så får vi se vad vi kan hitta på. Hängstolen kommer från Ellos och ni hittar den här!
Kuddarna och filten som ligger i hängstolen nu är bara tillfälligt, ska beställa hem lite nya till sommaren, men det som ligger i nu kommer från H&M Home. 
Här ser ni även i bakgrunden färgen på huset bra. I sommar kommer det gröna och gula runt fönstren att bli vitt.


Utsikten ut över trädgården. Det gör så stor skillnad nu när allt grönskar och snart slår ut. Det
jag kan sakna i vår trädgård är ett stort och stadigt träd. Vårt hus står på berg vilket gör att det inte växer så bra. Dom träden vi har är väldigt små och pluttiga.
Här syns också endel av sommarens projekt... Jordhögen ni ser är från förra årets altanrivning. Detta ska grävas i ordning och gräs ska sås. Det ska även läggas en stenmur runt pallkragarna, för att minimera antalet småsten som hamnar på gräsmattan. I pallkragarna nu börjar jordgubbsplantorna att grönska och rabarberna börjar bli riktigt stora. Bland kryddorna är det dock lite att pilla med.

Önskar er alla en fin tisdag! 
  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar