måndag 1 april 2013

När det inte blir som man tänkt!

Hej!
Hoppas du haft en fin påskhelg med härligt vårväder, god mat, godis och massa mysig tid med familj, vänner och andra som står dig nära om hjärtat!

Här hemma har det inte gått helt enligt planen.
Golvet i hallen, klinkersen ligger dock nu på plats och är fogad och avtvättad det allra värsta och snyggt blev det, riktigt snyggt! Vi är riktigt nöjds och Daniel har verkligen varit duktig!




Parkettgolvet gick dock inte alls som tänkt. Tanken var att lägga det i lördags, fortsätta till klart på söndagen och fixa med golvlister som idag.. Golvet har vi hemma sedan ett par veckor och vad kunde fela?! Jo typ allt!
Först var det strul med vår nya cirkelsåg som inte ens är använd och efter det strulade golvet som var Svårt att klicka i och tillsist världens färgskiftningar i parketten...



Det ser ut som två helt olika golv, inte ok!!! Hade det varit ett billigt golv får man kanske ta att det inte är perfekt, men detta var verkligen inget billigt golv och färgskiftningen är stor. Vilken besvikelse. Så nu väntar vi på att Byggmax ska komma ut och titta på golvet i morgon så får vi se vad dom säger och hur vi ska göra. Tills dess får vi bo i ett mindre kaos, med hela vårt allrum instaplat i vårt vardagsrum...



Vi hoppas nu på B R A besked i morgon och att golvet snart är klart!




- Posted using BlogPress from
iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar