måndag 4 maj 2015

Att missa stora stunder....

Hej!
Vår helg har tillbringats på en färja med party för grannen som fyllt 30 år.
Jag vet inte riktig vilka alla är som läser här, så vågade inte skriva ut något innan, då det var en överraskning för  Anna. En lyckad sådan.
Vi samlades alla hemma hos Anna och Jesper på lördagsförmiddagen vid 10,30 för bubbel och jordgubbar och avslöjande. Hela 17 personer var vi som åkte på kryssningen.
Resan upp behöver vi inte prata om, herregud. Ingen AC/fläkt och det var stekhett... Föraren hade nog också gjort sitt skulle jag nog vilja påstå...
Väl på färjan rullade en himlans trevlig kväll på, drinkar, fest, folk och Dj Gretchen. Himla fascinerande kvinna/man, Hen, eller vad vi nu ska kalla honom/henne.. Hen..
Kul kväll helt enkelt med mycket dans.


Söndagen är ju alltid seg sådär dagenefter... Trött och så vill man helst bara hem... Men några vändor i taxfreen och njuta i solen på däck så löpte söndagen också på.
Där fanns dock det stora samvetet. Igår missade vi en såndär stor stund. Vilgots första fotbollsträning. Han hade varit så stolt. Mormor och morfar fanns med och dokumenterade.
Älskade unge, så stor du blivit. Men nästa söndag är vi på plats, och hejjar på!
Ludvig hade även sin simskoleavslutning och ska nu gå upp till riktiga simskolan. Där man som förälder inte lägre badar. Det är stora grabbar vi har här hemma nu.
Ludvig är egentligen "för liten" för simskolan, men han är så duktig så han får gå upp nu. Riktiga simskolan börjar egentligen vid 4 års ålder. Men för hans utveckling behöver han komma upp redan nu. Det är fascinerande att se honom på simskolan, han är så otroligt duktig och tycker att det är så skoj. Ska bli spännande att se honom i Vilgots grupp i höst.

Men nu är det åter måndag. Skolvecka och idag har vi precis avslutat ett moment.. Bara att kämpa på sista biten nu......



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar