måndag 22 september 2014

4 dagar och 4 nätter.....

Hej!

Igår startade denna vecka och likaså hösten här i Västervik.
Igår regnade det och blåste hela dagen. Riktigt mysigt höstrusk. Idag skiner solen, men termometern stod endast på 2,3 grader i morse, burr!.
Och Vilgot envisas med att cykla till dagis han.

Nu känns det som att hösten är här för att stanna, och inte mig emot. Jag gillar hösten och kan inte låta bli och tycka att det är lite mysigt.
Jag får alltid såhär års sug efter nya filtar, kuddar, ljusstakar, gardiner....


Nu till rubriken... 4 dagar och 4 nätter är nu så länge som våra fina, stora grabbar varit utan sina nappar!
I fredags tog vi oss en tripp till Astrid Lindgrensvärld (måste rekommendera årskort till er som bor så nära som vi, vi har varit där massor i sommar och barnen älskar det) för att Vilgot skulle lämna sina nappar till Pippi, i Pippis napptunna. Vi knöt ihop Vilgots nappar med ett snöre, så skrev vi ett brev till Pippi och la dom i en påse. När vi väl skulle åka skulle även Ludvig promt ha sina nappar i en påse och ge till Pippi också minsann. Jag trodde inte han skulle göra det. Men jodå. Båda pojkarna slängde i sina nappar i tunnan och var så stolta.
Dom berättade även för Pippi sedan att dom lagt i napparna så hon visste att hon skulle tömma tunnan. Pippi berättade även då att det är HerrNilsson som får napparna. För han samlar på nappar för att dom har så fina färger tycker han. Det pratar grabbarna mycket om.

Men hur har det gått nu då?
Jodå över förväntan. Skrik i 2,5 timma första kvällen... lite lätt huvudvärk på lördagen. Men nu har det gått bra. Väldigt bra. Så nu väntar man på bakslaget. Ett litet bakslag för Ludvigs del kom igår, då båda snuttarna dessutom var kvarglömda på dagis.
Men i dom har inte sedan första kvällen ens frågat efter sina nappar. Så igår kom tandfen, precis som vi sagt att hon göra på dag tre efter att man lämnat bort sina nappar... Vilgot fick ett skateboard som han pratat om hela sommaren och Ludvig fick en Kickbike..

Så stora pojkar jag har nu... Helt otroligt. Två stora, fina och älskade pojkar,


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar