måndag 25 november 2013

En helg i kalasetstecken




Hej!
Här hemma har vi kalast hela helgen. Kalas i tre dagar.
I fredags fyllde vår skatt, vår stora kille hela tre år! Det känns så overkligt att det redan har gått tre år sedan skrutten kom till världen samtidigt som det känns som att han alltid varit här hos oss.
Tre fantastiska år har passerat, dom allra bästa i mitt liv. Vad var jag innan du kom till oss?!
Och vad var värt något innan du kom?!

Kalaset började i fredags med "skön"sång på sängen av mamma, pappa och lillebror.. under dagen kom och gick folk, farfar och Mia, farmor och Lennart, mormor och morfar, gammelmormor Ulla, Morbror, Henke, Fregge och Sara. En nöjd kille som gick och smånynnade på "Ja må han leva" hela dagen och frågade efter mer paket..







Till på lördagen fortsatte kalasandet... då var det gammelmormor Maggan, Roland, gammelmorfar, gammelfarmor Bibbi och gammelfarfar Svens, Lina, Mats och Ellys tur att komma och fira (och såklart var även mormor, morfar och morbror med på ett hörn...) Mer paket delades såklart ut och Vilgot visade stolt upp hans "tje" år som han fyllde.
Denna dag blev det en hembakad tårta som mormor och morfar gjort:)






Kalasandet fortsatte även på söndag fm när Vilgots bästa vänner (och våra) dök upp.
familjerna Johansson/Dahl, Lindvall/Polgar och Allerth/Wilensjö (dock stod endast Elly för Wilensjö namnet denna gång).
Ännu mer fin fina paket.
Vilgot har varit helt slut i helgen och aningens trottsig... Har nog blivit lite mycket uppståndelse för den lille mannen, men det är han värd!

Vilgot har fått så mycket fina paket och är så nöjd med sin helg. Han pratar massor om alla som varit här och paketen han fått, stort TACK!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar